Filipino Driver Rinawm Tak Mai Chuan Mite Thinglung A Hneh

0
867

Sum tam tak ai chuan hming that hi thlan zawk tur a ni reng a sin. A sum chhar ai kha chuan a rinawmna in amah a inhneh tir zawk tlat thei hi fakawm ka ti hliah hliah.

He Filipino motorcab driver atang hian zirtur tam tak kan neiin ka hria. A ni hian sum tam tham tak mai a chhar a, a sum chhar hi hausakpuina tan hmangin a duh a nih phawt chuan a thup bo daih thei reng. Mahsela dik lo taka thil tih chu hlo bet angin ah thluk in an awm leh ngei dawn tih a hrechiang thawkhat viau.

Amah hi Dennis Geverola a ni a, a rinawm na chuan mite thinlung a hneh hle. Dennis Geverola hian a Motor ah chuan Bag chhar in a chhungah chuan pawisa tlem zawk zawk lo P2 million, approximately US$38,000 chu a lo awm. Pawisa bak ah hian thil pawimawh dang Doccument vel te a tel bawk.

A bag chhar vang chuan amah ngei pawh a rilru a hrehawm hle. Thup bo mai ai chuan a neitu dik tak zawnchhuah chu a rilru leh thinlung ah a lang lian zawk. Passenger lam Bag thlauh tu a han zawn ve ngial pawh in a hmu hleithei lo. A tawp ah chuan Local Authorities lam te chu a pun ta ringawt.

Authorities hnen ah chuan a Bag chhar chu a nei tu zawn sak turin a ngen. A hnu chuan a Bag neitu hi hriat a ni ta a, pek kir leh a ni. A rinawmna chuan milar tak ah a chhuah a, driver satliah mai leh sum pawh hlawh tam lem lo kha mite ngaihsan a hlawh phah ta a ni.

Dennis Geverola atang hian rinawmna hi kan nitin nun hmanna ah pawh kan dah lian in dah pawimawh hmasak atan a tha hle. Mi chhe ber pawh a rinawm tlat chuan khi tah midang chung en a ni thei.

PixelatePlanet

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here