Nu Va Si Nak A Nuamh Chin Chin Khawh Nak Hnga Ding Ah Na Tuah Hmasa Ding Thil Phun Nga (5)

0
1724

1. Na lungthin dih lak kha pe :

Na darling nih a tuah ding mi le an muai tam ding mi kha zei tin dah si hnga ti na tuak hlan ah khan nang mah nih na darling nuamh nak ca ah zei tin dah ka tuah hnga ti le na saduhthah a tlin khawh nak ca ah na duh nak a thawh kho tu ding thil kha tuak hmasa. Hi thil hi Rachel Sussman Licences Clinical Social Worker a si mi nu nih a chim.

2. Caan tawite chung i na lung an thleng kho tu thil kha hlawnh :

Ding te in nuva si nak thil tuah nai timh kha chikhat te ah a rawk kho mi a si caah thil dang an buai tu pawl kha chia hmasa. Na rian tuan nak kawng a si maw, na tuah te lai mi zawng siseh tuak hrim hrim hlah. Hi thil hi nuva si nak a nuamh khawh nak ca ah a herh tak tak hi kha Sari Cooper Director Center for the love and sex le Certified Sex Therapist a si mi nu nih a chim.

3. Na tawhrawlh chungnawh kha thleng :

Chun ni tlak rian kan tuan tik ah chung nawh kan i hrawlh mi pawl kha a mit a tlung mi an si tuk lem tawn lo, Cu pin ah a rim rua zawng kha a thur kho mi a si ca ah, Can sung nan vun phanh lai tlawm pal khin cun thleng hrim hrim. Hi nih hin na lung put an thlen bak lai i na confi deuh hrim hrim lai.

4. Na rian le na tuah mi thil kha kal tak :

Chun ni tlak zung ( Office) na kai i na rak tin tik ah Ca tial ding maw rel ding na ngeih zawng ah a ran nak in chia law na lung thin kha mer tuah. Hi thil hi Shower i tak va tawih ti maw, Ca va rel le ,mah lawng in maw darling he nu ngak tlangval Film hei zoh ti ban tuk tluk khin kan lung mer tu ding ah a tha tak tak tiah Cooper nih hin a nawlh.

5. Cawl cangh a zat hlan deuh khin na tleih mi Cell Phone kha cawl cangh ter :

Na darling nih a theih thiam khawh nak hnga ding ah thut dir(position) nan tuah bal lo mi pawl kha phone in kua tuah. Cooper chim ning ah cun, “hi thil na tuah bak hin na darling cu caan a rel cawlh lai.” tiah a ti.

Ref: Womenhealth.life

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here